Unias

Alla inlägg under april 2015

Av Unia - 9 april 2015 20:10

Jag älskar bloggplatsen funktion att i menyn länka inlägg som man skrev för ett/två/x år sedan. Det ger livet perspektiv, man hänger med i vad som hände för hur länge sedan och får en enkel chans att minnas gamla tider. Idag var det speciellt intressant att se vad som hände för två år sedanJag var på besök till min nuvarande skola. Det som gör det extraroligt är att jag idag hade ett s.k vårsamtal med min lärare, där hon bl.a nämnde det där, att jag tog kontakt, frågade om man fick komma på besök, kom och bekantade mig, blev motiverad att söka hit, och sedan kom hit. Jag planerar och genomför mina planer, sa hon. 


En väldigt lockande sak med den här skolan var att man får använda danssalarna även utanför lektionstid.  


Det var ett alldeles härligt samtal vi hade! Jag fick höra så stora och underbara ord om mig själv att jag bara satt där så tacksam och lycklig och till mig att jag inte visste vad jag skulle säga till svar. Vilken fin bild hon har fått av mig under detta år! Och naturligtvis började jag igen en gång fundera massor på min framtid. Det räckte med att hon sade att hon var förvånad över att jag bestämt mig för att göra annat än dansa. Men vi båda konstaterade, lika som jag konstaterat med andra medlemmar från dansfamiljen, att jag antagligen kommer att hitta något sätt att kombinera allting. Lite panik fick jag när hon sa att det är svårare att komma in till psykologi än till en dansskola, hehe, men kommer jag inte nu söker jag igen nästa år. Åtminstone om jag inte kommer in till socialpsykologi heller. (Haha, hon tänkte faktiskt rekommendera socialpsykologi som B-plan innan jag sa att det var det.) Just nu funderar jag på om jag borde kolla vilka utländska dansskolor som ännu har ansökningstid kvar, för om jag inte kommer in till skolorna jag vill till skulle jag hellre gå i en dansskola ett år än att gå till socionom... (Jag börjar tänka som alla andra, att socionom är på för låg nivå för mig haha, nä men visst är jag en universitetsmänniska, univeristet eller dansskola är nog det som gäller för mig.) Haha, åh jag älskar att tänka på sådant här, och som ni ser så har jag nog tydligen inte helt valt bort dansalternativet ännu, men jag har nog bestämt mig för att det är till psykologiutbildningen som jag vill helst. Punkt slut. (Detta är orsaken till att jag slutar fundera på andra alternativ när jag bestämt mig för ett: jag slutar annars aldrig fundera och bestämmer mig aldrig.)


Det var alldeles härliga ord jag fick höra idag, jag skulle gärna dela med mig av alla, men jag borde verkligen gå i duschen nu (jag avslutar alla mina inlägg så känns det som haha), plus att det skulle kännas lite som att skryta, trots att det inte är jag själv som sa de där sakerna om mig. Men ni kanske förstår, om jag säger att hon bl.a sa att jag har möjlighet att ta mig mycket längre än de flesta andra. Därför ska jag alltid sätta ribban högt! Ajaj, kapten! (Förlåt, jag är lycklig och jag är trött, då blir det så här.)


Njut av livet, fina människor! <3



Av Unia - 9 april 2015 15:15

Åh, jag saknar verkligen det här! Hela processen var så extremt rolig, ända från att vi bestämde oss för att göra en flashmob (efter att sent på natten tittat på Step Up 4: Revolution), till att vi uppträdde med den. Alla skrattanfall medan vi koreograferade, all tid vi tillbringade tillsammans för att vi skulle koreografera, träningsveckoslutet när vi alla övernattade hos mig och vi lärde ut koreografin till alla på bara en dag, jag lovar att det var ett av de bästa veckosluten i hela mitt liv. SÅ härligt!



 


Av Unia - 8 april 2015 19:38

I höstas när jag gjorde min nya header och ändrade om här på bloggen och kände att bloggen var på väg mot en ny riktning (skrev ett inlägg om det) var jag beredd på att min blogg skulle bli lite dystrare, mörkare, mindre den jag är känd för att vara. För att jag kände mig lite så där i ett skede. Eller, kanske inte så mörk och dyster, men det kändes som om jag var på väg bort från "ständigt glada, positiva, hoppsiga, barnsliga Unia", haha. Det hände dock inte, tror jag haha. Kanske var jag lite vilsen en tid, nu när jag tänker efter, men för just nu kände jag åtminstone att mitt bloggtema inte passade in på mig och mitt liv nu igen, inte var det ju något mörkt tema haha, men jag känner mig allt för glad för att ha mörkgrön bakgrund och färglös header, hehe. Så inget annat att göra än göra en ny makeover!


Som ni kanske har hört förut har jag dock inte all tid i världen över för en massa saker så jag hann inte göra en ny header. Det kommer antagligen någon gång, men lyckligtvis gjorde jag 16 headers för ett år sedan (ganska exakt faktiskt) haha, så jag hade att välja mellan. Tycker att detta passar mitt humör och min personlighet lite bättre. Allvarligt talat, jag har varit på solstrålande humör konstant i en månad nu (visst har det kommit korta stunder av nedstämdhet, men väldigt få och väldigt korta). Och det är inte bara vanligt "jag är nöjd med mitt liv", det är helt överdriven "JAG ÄLSKAR MITT LIV, JAG MÅSTE VARA VÄLDENS LYCKLIGASTE MÄNNISKA, VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DET HÄR, JAG HAR VÄLRDENS BÄSTA MÄNNISKOR I MITT LIV, JAG HAR SÅ MYCKET INSPIRATION, JAG ÄLSKAR ALLTING"-lycka, haha. Och nej, det kan inte vara på grund av vårvädret, för lika glad var jag fastän det regnade och stormade och snöade och slaskade. Men, jag klagar verkligen inte. Härligt att vara så här glad! Jag önskar att jag kunde lära alla att vara så här glada, och jag kommer nog att jobba med det hela mitt liv tror jag. Mera om allting en annan gång, nu ska jag duscha. 


Hoppas att du mår bra och har många orsaker för att le.


Av Unia - 6 april 2015 19:06

Och han bara fortsätter.




Av Unia - 4 april 2015 15:15

             

Glad påsk till er, fina! 




Av Unia - 1 april 2015 12:45

Jag har aldrig varit människan som älskar att shoppa och slösar pengar på onödiga kläder. Om ingen tror på det efter det här inlägget förstår jag, men det är sanningen haha. 


Redan innan vi åkte till Berlin märkte jag att jag hade en otrolig lust att shoppa. Kanske inte så konstigt, eftersom jag inte shoppat sedan i somras, och ända sedan dess kommit på saker som jag skulle behöva/vilja ha. Så jag såg väldigt mycket fram emot att besöka Primark haha, och oj så farligt det var att gå in dit! Fullt av en massa härliga, billiga klädesplagg som bara skriker efter mig. Jag plockade åt mig plagg efter plagg och tänkte "jag kan ju pröva åtminstone". Vad jag inte tänkte på var att man bara får ta åtta plagg till provrummen åt gången... Lyckligtvis var denna Primark inte lika proppfull som i London, så jag klarade av det (med lite fusk hehe) utan att behöva köa så överdrivet mycket. Och lyckligtvis åkte många av kläderna tillbaka efter att ha prövats haha. Jag har aldrig shoppat så här mycket! Detta är resultatet av två resor till Primark (den andra med målet att titta på skor och jackor) och en resa till New Yorker:


         

+ BH 5,00 €

+ Sport-BH 5,00 €

+ Underbyxor 1,50 €

+ Bandeau 3,00 €

+ Näsdukar med svalor 1,00 €


Annat jag köpte var två CD-skivor (Ed Sheeran & Christina Perri), fuktighetskräm för ansiktet, limegrönt nagellack, en mascara, och hörlurar.


Så nöjd med allting och jag älskar mina nya kläder! Vill att det ska bli sommar nuuuu hehe.




Presentation


Välkommen! Här får du läsa om hur det kan vara att vara en liten flicka med ett stort sinne. Förutom text delar jag också med mig av bilder jag tagit, musik jag tycker om och annat jag känner för att dela. Hoppas att du trivs! :)

Translate

Omröstning

Till vilken bloggportal tycker du att jag ska flytta?
 Nouw
 Blogg.se
 Blogspot/blogger
 Wordpress
 Ratata
 For.me
 Finest
 Myshowroom
 Egen gratis domän
 Annan? Kommentera i så fall!

Fråga mig

27 besvarade frågor

Säg hej! :)

Kategorier

Senaste inläggen

Här borde du klicka! :)

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tiden flyger iväg

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards