Unias

Alla inlägg den 23 mars 2013

Av Unia - 23 mars 2013 12:04

Tiitu frågade mig "Om du någon gång öppnar en dansskola, vad skulle du döpa den till?" och vet ni hur svårt det är att komma på ett bra svar?! Jag har funderat länge men knappt kommit någonstans... Haha, jag tar det nästan på största allvar det här, men det är ju bara en kul sak att tänka på ;)


DancingDreams var det första jag kom att tänka på, hehe, ganska typiskt mig tycker jag eftersom jag älskar dans, det skulle vara en dansskola och för att jag tycker det är superviktigt att våga drömma och följa sina drömmar. ;)


Det enda andra som jag kommit på är att ha bara mitt namn och 's efter, alltså Unia's bara att mitt riktiga namn, om jag inte börjar använda Unia som mitt artistnamn xD Detta eftersom jag sedan när jag öppnar en dansskola skulle vara en världsberömd dansare, hahah xD 


Men namnet på skolan beror ju också så mycket på vad det är för dans (just nu kan jag ju bara tänka mig modern dans eftersom det är det enda jag dansat förutom vissa andra korta kurser, och jag kan inte tänka mig att jag någonsin hittar en dansstil som jag tycker bättre om), och så beror det också på i vilket skede jag är i livet och en hurudan människa jag är just då. 


Jag har också på senaste tiden blivit väldigt fäst vid orden Dance Dream Laugh, så det kunde också vara ett alternativ, fastän det kanske skulle vara ett lite underligt namn på en dansskola... :p Men jag skulle väldigt gärna vilja göra min dansskola till en sådan plats, precis som vi har det nu också med min(a) dansgrupp(er); vi dansar, vi uppmuntrar varandra (till att våga drömma) och vi skrattar massor :D Härligt härligt <3


Hoppas du var nöjd med det svaret, igen en gång tack för frågan för det är verkligen väldigt roligt att fundera på :D


Kramar // Unia <3

Presentation


Välkommen! Här får du läsa om hur det kan vara att vara en liten flicka med ett stort sinne. Förutom text delar jag också med mig av bilder jag tagit, musik jag tycker om och annat jag känner för att dela. Hoppas att du trivs! :)

Translate

Omröstning

Till vilken bloggportal tycker du att jag ska flytta?
 Nouw
 Blogg.se
 Blogspot/blogger
 Wordpress
 Ratata
 For.me
 Finest
 Myshowroom
 Egen gratis domän
 Annan? Kommentera i så fall!

Fråga mig

27 besvarade frågor

Säg hej! :)

Kategorier

Senaste inläggen

Här borde du klicka! :)

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tiden flyger iväg

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards