Unias

Alla inlägg den 2 maj 2014

Av Unia - 2 maj 2014 14:45


De flesta som känner henne har svårt att tro att hon är så gammal, hon fyller faktiskt tio år idag. Jag minns ännu dagen hon föddes, och jag minns när hon som väldigt, väldigt liten (högst några veckor gammal, de andra kattungarna som vi sedan gav bort bodde ännu hos oss då) föll ner till källaren. Alltid lika klantig, haha. Sedan hon blev innekatt (har mitt liv blivit otroligt mycket mindre ångestfyllt) har Molle blivit mycket mera lekfull, vild och trotsig. Haha, vi grälar rätt så ofta eftersom hon inte verkar förstå att hon gör fel fastän jag gång på gång blir arg på henne, men lika ofta ligger hon i min famn och sover. Hon följer mig vart jag än går, hon kommer med på toaletten, när jag duschar är hon med mig i badrummet, när jag går och lägger mig kommer hon alltid till sovrummet, om hon inte får för varmt sover hon med mig, annars på min skrivbordsstol bredvid sängen eller på extramadrassen i rummet. När jag äter sitter hon helst på matbordet och äter från min tallrik (det får hon såklart inte). När jag sitter vid datorn lägger hon sig helst på den, stryker sig mot eller biter på skärmens hörn (en oftaförekommande orsak till våra gräl, hehe), men nöjer sig också med att ligga bredvid på skrivbordet eller i min famn. Alltid är hon med mig. Och jag njuter av det.


Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig Molle, jag älskar dig.



 


Av Unia - 2 maj 2014 10:00

Hm, vilken ska jag välja..? Det finns så många, hehe, och den här gången har jag publicerat alla som jag oftast lyssnar på när jag är ledsen här... Och så beror det ju på varför jag är ledsen, och varför jag lyssnar på musik: vill jag ha tröst, vill jag gråta, eller vill jag bli glad?


Nåja, en av låtarna jag lyssnar på när jag är ledsen är River av Emeli Sandé.




 

Presentation


Välkommen! Här får du läsa om hur det kan vara att vara en liten flicka med ett stort sinne. Förutom text delar jag också med mig av bilder jag tagit, musik jag tycker om och annat jag känner för att dela. Hoppas att du trivs! :)

Translate

Omröstning

Till vilken bloggportal tycker du att jag ska flytta?
 Nouw
 Blogg.se
 Blogspot/blogger
 Wordpress
 Ratata
 For.me
 Finest
 Myshowroom
 Egen gratis domän
 Annan? Kommentera i så fall!

Fråga mig

27 besvarade frågor

Säg hej! :)

Kategorier

Senaste inläggen

Här borde du klicka! :)

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tiden flyger iväg

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards