Unias

Senaste inläggen

Av Unia - 20 juni 2016 22:15


 

För en gångs skull hade jag faktiskt kameran med mig. Flera bilder på kommande.

ANNONS
Av Unia - 19 juni 2016 21:10

Facebook tipsade mig om denna video idag. Ett projekt som blev ett socialt experiment om hur människor regarerar när man säger att de är vackra. Så himla fint tycker jag, titta!DU är vacker.

ANNONS
Av Unia - 17 juni 2016 19:19

Det är något som jag gör ganska ofta, haha, för trots att det snart är ett år sedan jag flyttade hit finns det ännu massor att utforska. Det kommer nog aldrig att ta slut, haha. Också idag gick jag ut på en långpromenad till nya ställen, medan solen sken och regnet bestämde sig för att hålla en paus. Tack för det, för titta så vackra ställen jag stötte på! (Jag borde lära mig att alltid ta med kameran, men igen en gång kan jag tyvärr bara bjuda på mobiltagna bilder.)

 

Jag älskar att gå nya vägar. Jag älskar att inte veta vad som väntar runt hörnet. Jag älskar att inte ha någon aning om var jag är. Jag älskar att inte veta vart jag går, hur långt jag gått och var hemma är. Jag älskar att vidga mina vyer och lära känna nya delar av världen. Jag älskar att upptäcka nya vackra platser, jag älskar när hjärtat vrider sig av beundran. Jag älskar att upptäcka hur platser hänger ihop med varandra och jag älskar hur jag alltid förr eller senare kommer till ett ställe som jag känner igen och vet hur jag ska gå för att komma hem. Det går att lära upp sitt lokalsinne.

Av Unia - 16 juni 2016 21:32

Det är ju hemskt allt som hänt. Två skjutningar i Orlando. Usch. Här Tyler Ward som skrivit en sång till Christina Grimmie. Ta hand om er!

Av Unia - 15 juni 2016 14:27

Jag hade helt glömt bort att jag inte ännu visat er de här bilderna. När vi återvände till fastlandet från Åland. Jag älskar skärgård!


             

Av Unia - 14 juni 2016 21:33

  

Jag slapp upp ur sängen innan klockan elva - jo det är faktiskt något att vara stolt över nuförtiden haha. Jag diskade bort all disk från de senaste dagarna nästan genast efter frukosten. Artisterna till Allsång på Skansen publicerades - och det är nu bestämt vilken vecka gissa vem och jag åker till Stockholm och tillbringar en hel dag på Skansen. Solen sken och jag satt ute och skrev brev och svettades. Jag åkte till skolan och hade ett tutormöte - trevligt att umgås lite med människor igen. Jag var på en danstimme - Lyrical jazz och fick verkligen njuta. När jag kom hem stretchade jag ordentligt - så otroligt skönt. Jag har ätit massor och varit i duschen. Nu är hela kroppen helt slut och fötterna och benen är fulla av blåmärken och sår - då vet man att man gjort något haha. Jag njuter av varje lycklig stund nuförtiden, för när man är ensam är de lite färre än vanligt. Men jag blir bättre på det - bättre på att vara ensam alltså. 


Jag hittade förresten en playlist på Spotify som jag tycker att var helt ljuvlig att stretcha till:


Av Unia - 11 juni 2016 18:56

Frisyrtips med små flätor. Jag gillar dessa eftersom de fungerar i mitt hår trots att mitt hår är så mycket tunnare än hennes.


Presentation


Välkommen! Här får du läsa om hur det kan vara att vara en liten flicka med ett stort sinne. Förutom text delar jag också med mig av bilder jag tagit, musik jag tycker om och annat jag känner för att dela. Hoppas att du trivs! :)

Translate

Omröstning

Till vilken bloggportal tycker du att jag ska flytta?
 Nouw
 Blogg.se
 Blogspot/blogger
 Wordpress
 Ratata
 For.me
 Finest
 Myshowroom
 Egen gratis domän
 Annan? Kommentera i så fall!

Fråga mig

27 besvarade frågor

Säg hej! :)

Kategorier

Senaste inläggen

Här borde du klicka! :)

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Tiden flyger iväg

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Unias med Blogkeen
Följ Unias med Bloglovin'

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se