Unias

Alla inlägg under maj 2015

Av Unia - 5 maj 2015 16:00

  En sådan trappa skulle jag vilja ha, hehe.


  Jag älskar Centraleuropa.


          Brandenburger Tor


 




Av Unia - 2 maj 2015 17:18

 

Du är inte hos mig idag, men du finns alltid i mina tankar.


Det är länge sedan jag skrivit om Molle här på bloggen. Mest för att det mest är fyllt av ångest för mig. Som ni vet, om ni följt min blogg så länge, betyder min katt Molle massor för mig, vi har gått igenom otroligt mycket tillsammans och hon är en av mina bästa vänner, en av dem som står mig närmast. Hon har sett sidor av mig som ingen annan sett. Men när jag i höstas flyttade till min nya skolas campus fick jag inte ta med henne. Först bodde hon hos mamma ett tag men de ville inte ta hand om henne och hon hade det inte bra där så hon flyttade till en av mommos vänner, en djurvänlig tant i vår by. Det innebar många tårar för mig men jag visste att det var det bästa alternativet för Molle och hon har det bra där. Plus att jag får tillbaka henne när jag kan ta hand om henne igen, hon är fortfarande min. Saken är bara den att jag är rädd att det är en lite för optimistisk plan att jag ska kunna ta hand om henne under mina följande studieår. 1) Jag måste hitta en lägenhet där man får ha husdjur. 2) Om jag kommer in till psykologi eller far till socionom vill jag bo med Tavi och hon har en hund. 3) Min pojkvän är pälsdjursallergiker. 4) Molle fyller elva år idag och kanske inte känner sig så öppen för en massa förändringar hela tiden. 5) Jag kommer antagligen att vara väldigt lite hemma, varken under veckorna eller veckosluten, så Molle skulle bli väldigt ensam. Listan kan fortsätta hur långt som helst. Hon har det nog bättre där hon är nu, det vet jag, men jag älskar henne så otroligt mycket och vill ha henne hos mig. Man vet ju inte hur länge jag studerar, hur länge det tar tills jag kan ta hand om henne på allvar igen, och hon fyller som sagt redan elva år. Jag har i och för sig på känn att hon kommer att bli världens äldsta katt, så som jag kommer att bli världens äldsta kvinna, så visst kan jag ju ännu få chans att ha henne hos mig igen även om jag inom de närmaste åren inte skulle ha möjlighet till det. Detta är så sorgligt att jag inte orkar tänka på det, vi får väl se vad livet för med sig.


  

Grattis på födelsedagen, mitt hjärta. Jag hade velat komma och hälsa på, men min kropp bestämde sig för att säga åt mig att det inte är okej att strunta i att vila och straffade mig med feber och snuva. Jag kommer en annan dag. Jag hoppas att du har det bra och njuter av våren, så som du brukar.



Presentation


Välkommen! Här får du läsa om hur det kan vara att vara en liten flicka med ett stort sinne. Förutom text delar jag också med mig av bilder jag tagit, musik jag tycker om och annat jag känner för att dela. Hoppas att du trivs! :)

Translate

Omröstning

Till vilken bloggportal tycker du att jag ska flytta?
 Nouw
 Blogg.se
 Blogspot/blogger
 Wordpress
 Ratata
 For.me
 Finest
 Myshowroom
 Egen gratis domän
 Annan? Kommentera i så fall!

Fråga mig

27 besvarade frågor

Säg hej! :)

Kategorier

Senaste inläggen

Här borde du klicka! :)

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tiden flyger iväg

Sök i bloggen

RSS


Skapa flashcards