Unias

Alla inlägg under mars 2013

Av Unia - 4 mars 2013 15:42


Kramar // Unia <3


Av Unia - 2 mars 2013 12:00

Som ni kanske minns var min kära danspartner och jag med i en talangtävling i höstas. Hade tänkt ladda upp när vi dansade i finalen eftersom vi hade gjort om dansen lite, och putsat på den såklart. Men det blev aldrig av, så jag gjorde det nu i stället! ;) 

Filmen och kvaliteten är sämre än den första, och scenen mycket sämre att dansa på, men vi är till exempel mycket mera samtidigt den här gången. :)



Och idag ska jag sova över hos denna underbara person :D <3 Blir bl.a melodifestivalen, Step Up revolution och kladdkaka, hehe :D


Kramar // Unia <3

Av Unia - 1 mars 2013 20:30


Titta på det där. Varför tror ni att jag tycker att Robin Stjernberg kunde vara en av de två som imorgon går till final i melodifestivalen från andra chansen? Tror ni att jag alls kunde koncentrera mig på sången när han framförde sitt bidrag?


Nej. Det enda jag såg på var dansarna. Tänkte "Tänk om en av dem skulle vara jag." Bestämde mig för att aldrig ge upp min dröm.


Kramar // Unia <3

Av Unia - 1 mars 2013 16:55

Veckan och februari förbi. Det gick snabbt!


En dag här i veckan tänkte jag att jag på fredag (hade inte tid tidigare) måste blogga och berätta för er att jag älskar mitt liv! Jag är så glad för att jag är just jag och för att jag har så mycket fint i mitt liv. Dansen älskar jag mer och mer för varje dag som går, helt otroligt att jag kan det för jag tycker ju att jag redan älskar dans så mycket att det är helt galet. Men det är en härlig känsla! Samtidigt blir jag säkrare och säkrare på att dans är det jag ska hålla på med resten av livet. Åh, det skulle verkligen vara så BÄST!!! <3 Samtidigt som jag blir säkrare på det sänker jag de andra kraven på mig själv, alltså i skolan ;) Den här veckan har jag varje kväll fått jobba med textkompetens, men jag hade redan från början inställningen att det inte behöver bli perfekt, ock det var SÅ mycket lättare att skriva på det sättet! :D


Jag mår bara så himla bra nu, vet inte vad annat jag ska säga. :D Ge aldrig upp, kämpa för att nå era drömmar och våga göra det ni älskar. Alla har rätt till ett härligt liv! 


Kram på er, ni är fina! <3 // Unia

Presentation


Välkommen! Här får du läsa om hur det kan vara att vara en liten flicka med ett stort sinne. Förutom text delar jag också med mig av bilder jag tagit, musik jag tycker om och annat jag känner för att dela. Hoppas att du trivs! :)

Translate

Omröstning

Till vilken bloggportal tycker du att jag ska flytta?
 Nouw
 Blogg.se
 Blogspot/blogger
 Wordpress
 Ratata
 For.me
 Finest
 Myshowroom
 Egen gratis domän
 Annan? Kommentera i så fall!

Fråga mig

27 besvarade frågor

Säg hej! :)

Kategorier

Senaste inläggen

Här borde du klicka! :)

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tiden flyger iväg

Sök i bloggen

RSS


Skapa flashcards