Unias

Alla inlägg under november 2012

Av Unia - 4 november 2012 14:17

Då var det fixat! Alldeles nytt klickade mamma och jag hem en klänning som jag ska ha på mig på De gamlas dans i februari! Skönt att ha det över, hoppas bara att den inte är allt för stor...

Denna är snart min! :

Kramar // Unia <3  

Av Unia - 3 november 2012 12:30

Igår skrev jag om min söta kusindotter, och nu vill jag dela med mig av hennes söthet. Tro det eller ej, men hon är ännu sötare i verkligheten. Bilderna är tagna av mig i maj.


                 


    Nog ser man ju vem hon släktas på? ;) <3 (Bilden på mig är tagen av min kompis Karin, tack för den (: <3)


Kramar // Unia <3

Av Unia - 2 november 2012 21:19

En länkning åt den första som listar ut vad jag pratar om! xD


En liten ledtråd, eftersom frågan är så svår:

Ååh blir helt galen i hela kroppen när jag lyssnar på den här just nu <3


Kramar // Unia <3

Av Unia - 2 november 2012 19:30

Hej på er! För tillfället kollar jag på förra veckans Doobidoo, där Sanna Nielsen var med. Har av någon anledning tänkt väldigt mycket på hennes konsert som jag var på i mars (?) nu på senaste tiden. Därför tänkte jag bjuda på några bilder därifrån, om ni läste min blogg redan då har ni sett dem förut, men hon är så fin så det skadar väl inte med en extra gång?!

(Måste förresten säga att fastän hon sjunger så otroligt fint också i TV, så är hon ännu bättre live, ååh saknar den där dagen! <3)


                   

Kramar // Unia <3

Av Unia - 2 november 2012 18:15

Jag har total blogg-torka. Fastän jag såå gärna skulle blogga, jag vill ha en aktiv och intressant blogg, men när jag ska blogga är det bara helt tomt i huvudet. Har ni idéer? Jo, jag ska försöka komma någonstans med min novell, och jo jag ska försöka fota mycket och så, men skulle så gärna också kunna blogga när jag inte har något sånt material. 


Den här veckan har på något vis varit så full, har haft mycket mera att göra än andra veckor känns det som. Det ahr ni kanske märkt också, har inte blivit ett enda blogginlägg och färre kommentarer till era bloggar också. Men datorn får nog komma i sista hand, eller i alla fall långt ner på prioriteringslistan.

Jag har ingen aning om vad jag gjorde på måndagen efter skolan faktiskt, mitt minne är väldigt bra, synd bara att det är så kort. På tisdagen var det det vanliga; Till Ida efter skolan och sedan dans. Jag älskar mitt liv, bara så att ni alla vet det :') <3 Tack alla underbara människor som finns i min närhet, och tack dansen <3

Efter dansen blir det alltid dusch, läxor och annat nyttigt, haha.

Onsdagen skola, där vi uppträdde med vår Street Dance för de andra i jumppagruppen, detta är nog det bästa den läraren har kommit på, har haft såå roligt medan vi övat in denna dans, tack min underbara grupp! :D Efter skolan kom Ida till mig som vanligt och så var det dans igen :D Efter dansen åkte jag till min moster och sov över där, för jag börjar ju skolan halv tre på torsdagar, och om jag sover där har jag typ 15 minuters gångväg till skolan, vore jag hemma måste jag ta bussen som åker 7:25... Så jag sov hos min moster :) På torsdagsmorgonen kom även min kusins söta 2½-åriga flicka dit, så roligt att träffa henne för hon tycker så mycket om mig, haha. Hon är såå söt! <3 I alla fall, jag steg upp redan klockan nio (visste inte vad klockan var eftersom min mobil hade dött över natten), hade ont i magen så tog en värktablett. Det slutade med nära-på-att-kräkas och svimningsattacker, och stackars lilla kusinbarnet blev så rädd för mig. Jag överlevde som ni märker, efter två timmars sömn mådde jag bra igen! Så kunde jag leka med sötnosen, hitta på tusentals saker som man gör i skolan (å va gör man till?) och sånt sött, sedan gick jag till skolan och hade psykologi. 

Efter skolan till bästaste Ida igen, och så på dans. En mycket, mycket rolig danslektion, det är nog alla men denna skrattade jag lite extra mycket på haha! Kanske det beror på att vi gör en dans med mycket "pararbete" i, och jag och Ida kan ju ha ganska roligt tillsammans ibland, vi är btw mästare på Cha-cha! (Förlåt för eventuell felstavning)

Idag var det skola, och sedan catcha up här vid datorn, nu är jag uppdaterad igen hos era bloggar! Måste verkligen berömma era bloggar, de är så fina allihop! (Kan ju inte garantera att jag läser alla bloggar vars ägare läser min blogg, men i alla fall dem som jag vet att finns här. Om ni vill kan ni ju slänga in en kommentar så kanske jag upptäcker läsare jag inte visste att jag har ;) ) 

Ett ganska random inlägg, och som en del kanske känner till bättre än andra, har jag märkt att jag skriver hemskt flummigt nuförtiden. Men, hoppas det inte stör! :)


Kramar till er, ni är underbara <3 // Unia 

Presentation


Välkommen! Här får du läsa om hur det kan vara att vara en liten flicka med ett stort sinne. Förutom text delar jag också med mig av bilder jag tagit, musik jag tycker om och annat jag känner för att dela. Hoppas att du trivs! :)

Translate

Omröstning

Till vilken bloggportal tycker du att jag ska flytta?
 Nouw
 Blogg.se
 Blogspot/blogger
 Wordpress
 Ratata
 For.me
 Finest
 Myshowroom
 Egen gratis domän
 Annan? Kommentera i så fall!

Fråga mig

27 besvarade frågor

Säg hej! :)

Kategorier

Senaste inläggen

Här borde du klicka! :)

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Tiden flyger iväg

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards